Service

Service van het hoogste niveau staat bij Elton Herenmode centraal. Daarom bieden wij exclusieve diensten om aan al uw wensen tegemoet te komen.

Onze Made to Measure service stelt u in staat om kledingstukken te laten maken die perfect passen bij uw unieke stijl en lichaamsvorm. 

Daarnaast bieden wij ook garderobescan aan, waarbij Elton uw huidige kledingkast onder de loep neemt en u helpt bij het samenstellen van een veelzijdige en stijlvolle collectie, die past bij uw persoonlijkheid en levensstijl.

Om uw winkelervaring nog verder te verfijnen, bieden wij winkelen op afspraak aan. Op deze manier kunt u in alle rust en privacy winkelen, wanneer het u uitkomt.

Bij ons staat uw tevredenheid voorop. Wij streven ernaar om u te voorzien van een onvergetelijke ervaring en kledingstukken van de hoogste kwaliteit. Bezoek ons vandaag nog en ervaar zelf onze service en vakmanschap, welkom!

Made to Measure

Als u op zoek bent naar het allerbeste, dan raden wij u onze Made to Measure service ten zeerste aan. Dankzij Elton’s passie en jarenlange ervaring, evenals zijn internationale opleidingen in Italië, bieden wij een unieke ervaring die resulteert in perfect passende kledingstukken voor elke gelegenheid, van zakelijk en bruiloft tot black tie.

Bij Elton Herenmode nemen we onder andere de maten op voor een kostuum, colbert of overhemd aan de hand van een pasmodel. Met deze informatie wordt in een Italiaanse fabriek een patroon gemaakt dat wordt gebruikt bij het snijden van de stoffen. Samen met de gekozen opties zoals het model, de stof, knopen, garens en meer, resulteert dit in een uniek kledingstuk dat speciaal voor u wordt gemaakt.

Wij werken op afspraak zodat u hier optimaal van kunt genieten onder het genot van een hapje en een drankje. Wij werken uitsluitend met de mooiste stoffen leveranciers uit Italië waaronder: Loro Piana, Zegna, Reda, Guabello, Ariston, Ferla, Barberis, Cerruti, Colombo en Tallia Delfino.

Weinig tijd en heel gericht winkelen?

Wij stellen graag in overleg kledingsets voor u samen en zorgen ervoor dat deze klaarliggen voordat u langskomt.

Naast onze reguliere openingstijden zijn wij geopend voor private shopping. Wij begrijpen dat tijd en aandacht belangrijk zijn bij het vinden van de perfecte kledingstukken. Daarom bieden wij u de gelegenheid om in alle tijd en rust onze collectie te ontdekken.

Elton staat klaar om u te voorzien van advies en u te helpen bij het samenstellen van outfits. Dit kan in de winkel, bij u thuis of op locatie!

U kunt een afspraak maken door ons te mailen of te bellen. We verwelkomen u graag in onze winkel.