Ontdek de collectie van A-dam Underwear! Sinds haar oprichting in 2014 is A-dam uitgegroeid tot een bescheiden groep getalenteerde individuen die een gedeelde passie delen voor alles wat eigenzinnig is. De mensen van A-dam zijn zowel ambitieus als nuchter, serieus met een speelse nieuwsgierigheid.

De meeste van hun dagen brengen ze door in een ietwat verborgen kantoor, gelegen in de A’dam Houthavens aan de westkant van de stad, pal naast hun eigen magazijn. Hoewel hun kleding wereldwijd wordt geproduceerd, komen al hun ideeën tot leven in Amsterdam, de stad waar het allemaal begint.

Duurzaamheid vormt de kern van al hun kleding. Daarom streven ze voortdurend naar verbeteringen in elk klein aspect. Zoals het selecteren van organische of gerecyclede materialen, het gebruik van garengeverfde stoffen en het toepassen van de fijnste steken op al het ondergoed. Innoveren, creëren en verbeteren zit in hun DNA, en ze hechten buitengewoon veel belang aan elk detail. Je zou kunnen zeggen dat ze gepassioneerd zijn over duurzaamheid in al zijn facetten.

Bekijk hier alle producten van 'A-Dam'