C.P. Company, opgericht in 1975 in Bologna door Massimo Osti, is een Italiaans merk dat internationaal bekendheid verwierf vanwege zijn revolutionaire ontwerpen, waardoor hij liefkozend “Godfather of urban sportswear” werd genoemd.

Al decennialang is C.P. Company een voorloper in de mode-industrie, waarbij hun collecties een mix tonen van inspiratie uit militaire, werk- en sportieve stijlen, gecombineerd met Italiaanse stoffeninnovaties. Hierdoor is C.P. Company uitgegroeid tot een eigentijds en stoer kledingmerk.

Het merk C.P. Company legt sterk de nadruk op stoffen, waarbij uitgebreid onderzoek wordt gedaan naar het verven ervan. Opvallend is dat C.P. Company een van de weinige merken is die diverse stoffen zelf combineert en vervolgens zelf verft, wat een complexe techniek is. Hierdoor worden de collecties al snel uniek en anders dan andere. Uiteraard staat ook draagcomfort hoog in het vaandel; Massimo Osti gaf aan dat ‘elegantie’ betekent dat je je outfit met gemak draagt, oftewel het moet erg fijn en comfortabel zitten.

Bekijk hier alle producten van 'C.P. Company'