NINFEA – Parfum 100ML

 249,95 incl. BTW

NINFEA

De geheime tuin wordt verlicht door de ochtendzon die, schijnend op de dauw, me doet denken aan de sprankeling in haar ogen, de geur die me omringt is haar geur.

Samenstelling: Gemaaid gras, kamperfoelie, roos, violet

De parfum heeft een zeer hoog percentage olie; als gevolg daarvan blijft er, bij het verdampen van de geur, een hoog concentratie olie op de huid achter. Om deze reden raden we u aan, om aandacht te besteden aan kleding zodat er geen vlekken achter blijven.
Spray de decolleté en het achterste deel van de nek in en geniet de hele dag van deze prachtige geur.

Artikelnummer: 2900002606010
NINFEA De geheime tuin wordt verlicht door de ochtendzon die, schijnend op de dauw, me doet denken aan de sprankeling in haar ogen, de geur die me omringt is haar geur. Samenstelling: Gemaaid gras, kamperfoelie, roos, violet De parfum heeft een zeer hoog percentage olie; als gevolg daarvan blijft er, bij het verdampen van de geur, een hoog concentratie olie op de huid achter. Om deze reden raden we u aan, om aandacht te besteden aan kleding zodat er geen vlekken achter blijven. Spray de decolleté en het achterste deel van de nek in en geniet de hele dag van deze prachtige geur.