ORANGEA – Parfum 100ML

 269,95 incl. BTW

ORANGEA

Aan de andere kant van de tuin zie je een laan omgeven door bloeiende sinaasappelboomgaarden. De zoete geur van sinaasappel omhult de lichamen van geliefden die bruisen van passie.

Samenstelling: Bergamot, Cederblad, Munt, Petitgrain

De parfum heeft een zeer hoog percentage olie; als gevolg daarvan blijft er, bij het verdampen van de geur, een hoog concentratie olie op de huid achter. Om deze reden raden we u aan, om aandacht te besteden aan kleding zodat er geen vlekken achter blijven.
Spray de decolleté en het achterste deel van de nek in en geniet de hele dag van deze prachtige geur.

Artikelnummer: 2900002608014
ORANGEA Aan de andere kant van de tuin zie je een laan omgeven door bloeiende sinaasappelboomgaarden. De zoete geur van sinaasappel omhult de lichamen van geliefden die bruisen van passie. Samenstelling: Bergamot, Cederblad, Munt, Petitgrain De parfum heeft een zeer hoog percentage olie; als gevolg daarvan blijft er, bij het verdampen van de geur, een hoog concentratie olie op de huid achter. Om deze reden raden we u aan, om aandacht te besteden aan kleding zodat er geen vlekken achter blijven. Spray de decolleté en het achterste deel van de nek in en geniet de hele dag van deze prachtige geur.