ALBA – Parfum 100ML

 249,95 incl. BTW

ALBA

De duisternis die de bossen bedekt, wordt doorboord door de eerste schuchtere gouden straalen van de zon, die door het gebladerte van de eeuwenoude eiken filteren en een oude magie van licht creëren. Het is dageraad.

Samenstelling: Amandel, Amber, Hazelnoot, Iris, Sandelhout

De parfum heeft een zeer hoog percentage olie; als gevolg daarvan blijft er, bij het verdampen van de geur, een hoog concentratie olie op de huid achter. Om deze reden raden we u aan, om aandacht te besteden aan kleding, zodat er geen vlekken achter blijven.
Spray de decolleté en het achterste deel van de nek in en geniet de hele dag van deze prachtige geur.

Artikelnummer: 2900001293013
ALBA De duisternis die de bossen bedekt, wordt doorboord door de eerste schuchtere gouden straalen van de zon, die door het gebladerte van de eeuwenoude eiken filteren en een oude magie van licht creëren. Het is dageraad. Samenstelling: Amandel, Amber, Hazelnoot, Iris, Sandelhout De parfum heeft een zeer hoog percentage olie; als gevolg daarvan blijft er, bij het verdampen van de geur, een hoog concentratie olie op de huid achter. Om deze reden raden we u aan, om aandacht te besteden aan kleding, zodat er geen vlekken achter blijven. Spray de decolleté en het achterste deel van de nek in en geniet de hele dag van deze prachtige geur.