Invisible Socks – Merino Wool

 16,95 incl. BTW

9000FB

Samenstelling: 70% merinowol, 28% nylon, 2% lycra

De perfecte manier om de ‘geen sokken’-look te dragen – de Mahon is de wollen versie van Pantherella’s bestverkochte Seville Invisible-sok.

‘Invisible Socks’ of ‘footlet’ sokken zijn de verborgen sokken die zijn ontworpen om te worden gedragen met sneakers, loafers of brogues voor ultiem comfort, stijl en functionaliteit. Onze extra laag uitgesneden Invisible-sokken hebben een siliconenvrije hielgrip en speciaal ontworpen voetbooggrip om de hele dag door de perfecte pasvorm te garanderen.

Pantherella ‘Invisible’ sokken zijn gebreid van zachte en ademende merinowol en zorgen ervoor dat de voeten van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat koel en comfortabel blijven.

Deze populaire sokstijl heeft een aantal namen, waaronder ‘footlet’, ‘ped socks’ en ‘trainerliners’.

Artikelnummer: 00000757
9000FB Samenstelling: 70% merinowol, 28% nylon, 2% lycra De perfecte manier om de 'geen sokken'-look te dragen - de Mahon is de wollen versie van Pantherella's bestverkochte Seville Invisible-sok. 'Invisible Socks' of 'footlet' sokken zijn de verborgen sokken die zijn ontworpen om te worden gedragen met sneakers, loafers of brogues voor ultiem comfort, stijl en functionaliteit. Onze extra laag uitgesneden Invisible-sokken hebben een siliconenvrije hielgrip en speciaal ontworpen voetbooggrip om de hele dag door de perfecte pasvorm te garanderen. Pantherella 'Invisible' sokken zijn gebreid van zachte en ademende merinowol en zorgen ervoor dat de voeten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat koel en comfortabel blijven. Deze populaire sokstijl heeft een aantal namen, waaronder 'footlet', 'ped socks' en 'trainerliners'.